Careers

 

Bij Deaup zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken en ons te helpen onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

Op dit moment hebben we twee vacatures beschikbaar: een fulltime stageplaats en een parttime winkelmedewerker. Als stagiair bij Deaup krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische retailomgeving. Je werkt samen met ons team van ervaren winkelmedewerkers om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte sneakers en garments, en je leert alle aspecten van het runnen van een succesvolle winkel.

Als parttime winkelmedewerker bij Deaup speel je een belangrijke rol in het creëren van een positieve en gastvrije sfeer in de winkel. Je verwelkomt klanten, beantwoordt hun vragen en helpt hen bij het vinden van de producten die ze zoeken. Je zorgt er ook voor dat de winkel er altijd netjes en georganiseerd uitziet, en dat producten op de juiste plaatsen worden gepresenteerd.

Bij Deaup hechten we veel waarde aan onze medewerkers en bieden we een ondersteunende en vriendelijke werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt groeien in je rol. We zijn op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn over sneakers en garments, en die graag willen werken in een creatieve en dynamische omgeving.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze vacatures, stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op via de mail. We kijken ernaar uit om van je te horen!