Worlds Greatest Sneaker Collectors by By Simon Wood

SKU: 978-3-8365-9629-9
Voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Details
  • Het Amerikaanse tijdschrift Sneaker Freaker komt met een derde boek. Na het succes van de boeken ‘Sneaker Freaker – SOLED OUT: The Golden Age of Sneaker Advertising’ en ‘Sneaker Freaker: The Ultimate Sneaker Book’, wordt er in het derde boek gefocust op verzamelaars van sneakers wereldwijd.

    Simon ‘Woody’ Wood, de oprichter van Sneaker Freaker, heeft zich in de afgelopen jaren verdiept in de verzamelcultuur die gepaard gaat met de passie voor sneakers. Het boek komt met maar liefst 752 pagina’s, gevuld met unieke foto’s en verhalen van verzamelaars.

    Van vintage exemplaren, tot aan hyped sneakers – elke verzamelaar wordt belicht in het boek ‘World’s Greatest Sneaker Collectors’. Van Tokio tot New York, meer dan 2500 vintage klassiekers, unieke samples, handgemaakte 1-op-1 prototypes, exclusieve collabs, Player Exclusives en game-worn Jordans met prijskaartjes van meerdere miljoenen dollars worden toegelicht.

    De eindeloze zoektocht naar ‘Holy Grails’ is zowel een zegen als een vloek voor sneakerverzamelaars. Een haat-liefde relatie die duidelijk belicht wordt in ‘Sneaker Freaker – World’s Greatest Sneaker Collectors’.